2 0 0

EUROPOS ŠALIŲ VIRTUVĖ LIETUVIŠKAME PUŠYNE

Turbūt sutiksite, kad geras poilsis neatsiejamas nuo gero maisto. Kurdami „Margio” restorano valgiaraštį vadovavomės trimis pagrindiniais principais: Europos šalių virtuvės tendencijomis, vietinių produktų panaudojimo galimybėmis, o pirmiausia – savo klientų atsiliepimais ir pageidavimais. Rūpinamės, kad mūsų restorane gaminamas maistas būtų sveikas ir natūralus, jam pagardinti naudojame savo pačių išaugintus šviežius žalumynus ir prieskonius. Daug dėmesio skiriame tiek pateikiamų patiekalų, tiek aplinkos estetikai. Galiausiai – bet tai ne mažiau svarbu – Jūsų įvertinimo laukia į restorano meniu įtraukti žinovų kruopščiai atrinkti vynai.

70 vietų restoranas yra pirmajame  viešbučio aukšte, iš kurio atsiveria panoraminis vaizdas į Margio ežerą, o pietūs ar vakarienė lauko terasoje, kvėpuojant gaiviu pušyno oru, tampa nepamirštamu malonumu, kurį tikrai norėsite pakartoti.
Klientų pageidavimu rengiame verslo pietus,  furšetus bei banketus, kurių metu galime priimti ir aptarnauti iki 100 svečių.

Restorano darbo laikas
I-IV   12:00 – 22:00 val.
V-VI  12:00 – 23:00 val.
VII    12:00 – 22:00 val.

Pusryčių laikas:
I-V       08:00 – 10:00 val.
VI-VII   09:00 – 11:00 val.

SALOTOS

Žalios salotos

su keptu brandintu ožkų pieno sūriu, saulėje džiovintais vynuoginiais pomidorais ir kalamata alyvuogėmis

Žaliosios salotos su kepta tuno filė

putpelių kiaušiniais ir česnakiniu  garstyčių padažu

Salotos 

Su tigrinėmis krevetėmis ir Cezario padažu

Salotos su Cezario padažu

Salotos su vištienos filė, kepta šonine bei Cezario padažu

UŽKANDŽIAI

Tigrinių krevečių ,,carpaccio”

su avokadų kapotiniu, aviečių ikrais ir citrusiniais vaisiais

Rankų darbo koldūnai 

su kiauliena ir shimeji grybais, paskaninti trumų aliejumi

Bruschetta 

Su antiena ir raudonųjų svogūnų džemu bei pelėsiniu sūriu (4 vnt)

Užkandis prie gėrimų

Marinuotos žaliosios ir kalamata alyvuogės, pelėsinis ir brandintas sūriai, krekeriai,  saliamis

Naminiai bulviniai blyneliai

Su traškia šonine ir putpelės kiaušiniu .

Carpaccio

Jautienos  su brandintu sūriu

Mūsų rankų

darbo kibinai su kiauliena ( 2 vnt)

.

SRIUBOS

Kreminė  moliūgų sriuba

su keptais shimeji grybais

Ėrienos sriuba

su šakninėmis daržovėmis ir raudonuoju vynu

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Naminiai lakštiniai

Su tigrinėmis krevetėmis  ir grietinėlės padažu 

Atlanto skumbrijos filė

su gruzdintais artišokais ir žiedinių kopūstų sufle

Falafeliai

Su jogurto padažu ir šviežiomis daržovėmis

Anties krūtinėlė

su morkų-apelsinų piurė  ir virta kriauše

Tuno kepsnys

su ant grotelių keptais pomidorais ir žolelių ,,salsa“ padažu

Kiaulienos kepsnys

su bulvių kapotiniu, šakninių daržovių suktinukais ir baravykų

Brandintos jautienos mėsainis 

Su mėlynųjų kopūstų salotomis ir keptomis bulvėmis

Steikas 

Jautienos kepsnys su šakninėmis daržovėmis ir prancūzišku bulvių pyragu

DESERTAI

Juodojo šokolado suflė

su vaniliniais ledais

,,Creme brulee“ 

,,Margio“ pušų ekstrakto ir baltojo šokolado ,,creme brulee“ su šviežiomis uogomis

Naminis morengas

,,Pavlova“ su citrinų kremu ir šviežiomis uogomis

Sūrio pyragas

su trintomis uogomis ir vaniliniais ledais